Azi începe Memorialul Elemer Tordai

Competițiile de baschet seniori revin, la Sibiu, după mai bine de 7 luni, o dată cu Turneul Memorialul Elemer Tordai 2020. Primele două dueluri se vor disputa astăzi, de la 17:00, la Sala Transilvania.

Competiția începe cu partida dintre U BT Cluj Napoca și CSO Voluntari, de la ora 17:00, urmând ca BC CSU Sibiu să se dueleze cu Dinamo Știința București. Învinsele din prima zi vor juca joi, de la ora 17:00, în timp ce duelul pentru trofeul de anul acesta se va disputa de la 19:00, în Sala Transilvania. Toate partidele vor fi transmise LIVE de DigiSport 4, dar și pe pagina noastră de facebook.

Organizatori: Așa cum am obișnuit, în ultimii doi ani, la turneul dinaintea startului noului sezon, vom acorda Bursa ”Ilie Mitea”, unui tânăr juniori de perspectivă a Clubului nostru.

Premiatul din acest an va fi Bogdan Bădițăscu, cel care, o dată cu Memorialul Elemer Tordai 2020, își va face debutul în lotul de seniori. Tânărul de doar 15 ani a impresionat antrenorii lotului Under 18 ani a Clubului nostru, echipă cu care a cucerit medalia de bronz în recentul sezon încheiat, astfel că Dan Fleșeriu și Cătălin Vulc l-au cooptat și la seniori. Bogdan Bădițăscu va primi, pe lângă șansa de a se antrena alături de seniori, un premiu de 500 de euro oferit de apropiații familiei Mitea.

”Este un turneu important pentru mine, pe care niciodată nu l-am considerat unul amical. Și în această ediție sunt echipe valoroase și este astfel un test bun pentru pregătirea meciurilor oficiale. Băieții așteaptă cu nerăbdare să înceapă, dar și cu tensiune și emoție, fiind, practic, meciul de prezetare a lotului-pentru câțiva din ei- primul meci ca profesionist. Avem în aceasta ediție de campionat o echipă tânără, cu multă energie, pe care, încă învățăm să o canalizăm în direcția dorită, astfel încât să formăm o echipă solidă”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Programul partidelor este următorul:

Miercuri, 7 octombrie, 2020:

ora 17:00: U-BT Cluj Napoca VS. CSO Voluntari

ora 19:30: BC CSU Sibiu VS. Dinamo București

Joi, 8 octombrie, 2020:

ora 17:00: Finala mică,

ora 19:30: Finala mare.

Turneul se va juca în condiții stricte, fără spectatori și respectând protocolul de desfășurare a competițiilor oficiale, aflat în vigoare.

TOATE partidele din cadrul Memorialului Tordai 2020 vor putea fi urmărite LIVE pe DIGI SPORT 4, dar și pe pagina de facebook a clubului nostru.

Memorialul Elemer Tordai este un proiect cofinanțat de primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Sport 2020.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*