Baletul „Fetiţa cu chibrituri” se joacă cu casa închisă!

FETITA-CU-CHIBRITURI (2) „Fetiţa cu chibrituri”, baletul pentru copii pus în scenă de Opera Comică din Bucureşti şi programat pentru vineri 25 septembrie 2015 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, se va juca cu casa închisă, toate biletele pentru acest spectacol fiind epuizate. Evenimentul face parte din programul proiectului Sibiu Opera Festival şi este realizat cu sprijinul financiar la Consiliului Judeţean Sibiu. Acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu.

Spectacol de dată recentă al Operei Comice pentru Copii Bucureşti (cu premiera bucureşteană în iunie 2015), „Fetiţa cu chibrituri” constituie o reinterpretare originală a basmului lui Hans Christian Andersen, în care se îmbină armonios dansul cu muzica.
„Basmele constituie primul contact al celor mici cu lumea imaginaţiei, iar Andersen ne-a dăruit o serie de învăţăminte, prin scrierile sale. Lecţia pe care o primim de la «Fetiţa cu chibrituri» este aceea că bucuria poate sălăşlui în cele mai umile locuri şi e în puterea noastră să o întreţinem, chiar şi atunci când se manifestă sub forma unei flăcări plăpânde” (Felicia Filip, directorul Operei Comice pentru Copii).FETITA-CU-CHIBRITURI
Următorul eveniment din cadrul Sibiu Opera Festival Concertul de gală al laureaţilor Concursului Internaţional de Canto „Vox Artis va avea loc duminică, 27 septembrie 2015 la Sala Thalia, cu începere de la ora 19. Biletele pentru acest concert s-au pus în vânzare online pe www.bilet.ro şi la Casa de bilete a Sălii Thalia, de luni până joi între orele 12-16 şi în seara concertului, la intrarea în sală. Preţul unui bilet este de 16 lei. Se acordă o reducere de 50% pentru elevi, studenţi şi pensionari.


Laurenţiu Străuţ

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*