Bărbat dispărut de acasă

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un bărbat care, în data de 18 martie, a plecat de la domiciliul său din municipiul Sibiu fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

showimageCodreanu Marius, în vârstă de 39 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, în data de 18 martie a plecat de la domiciliul său cu intenția de a ajunge în localitatea Odobești, județul Vrancea. De la data plecării, bărbatul nu a revenit la domiciliu iar familia sa nu are posibilitatea de a-l contacta.

Semnalmente: 1,75 cm înălțime, 60 kg greutate, constituție slabă, ochi căprui, brunet, tuns scurt, față ovală și frunte lată. Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte pe care le purta la data plecării de acasă sau dacă prezintă semne particulare.

„Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de Urgenţă 112”, face apel subcomisarul Luciana Lazăr, ofiţer de relaţii publice în cadrul IPJ Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*