Baschet: CSU Sibiu, înfrângere în meciul cu liderul clasamentului. „Avem fluctuații în joc și acestea ne costă victoria”

CSU Atlassib Sibiu a terminat meciul cu CSM CSU Oradea cu o înfrângere, la capătul unui meci extrem de echilibrat. Sibienii au cedat în minutele de prelungiri, aseară, după ce la finalul celor 40 de minute tabela indica egalitate 72. La final, oaspeții s-au impus, scor 83-79 (17-25, 21-14, 21-12, 13-21, 11-7).

Faza a doua a campionatului a debutat pentru CSU Atlassib Sibiu cu meciul de pe teren propriu, când a primit vizita echipei din Oradea, liderul la zi după 22 de etape. Deși au avut de înfruntat o echipă extrem de puternică, elevii lui Dan Fleșeriu au arătat multă dorință de a câștiga duelul cu Oradea. Sibienii au început bine meciul și au reușit să se mențină la conducere o bună parte din joc, însă oaspeții și-au dovedit încă o dată statutul de lideri. La capătul a 40 de minute de joc, tabela avea să arate egalitate la 72, astfel că s-a intrat în prelungiri, iar în final Oradea și-a adjudecat victoria.

„Mă bucur foarte mult că am câștigat acest joc. Nu este deloc ușor să câștigi trei meciuri la rând împotriva aceleiași echipe și e cu atât mai greu să câștigi două meciuri consecutive în fața aceleiași echipe, mai ales când al doilea meci se joacă pe terenul echipei adverse. E greu să te resetezi mental, de aceea am și început așa prost, după părerea mea. Mă bucur că am revenit și că am câștigat. Îmi pare rău că nu am câștigat în timpul regulamentar pentru că, în mod normal, așa ar fi trebuit să se întâmple. Pentru noi este o victorie importantă, care ne menține la două victorii de locul următor”, a spus Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

„Este extrem de greu să pierzi așa. Nu suntem obișnuiți să pierdem meciurile pe final, în felul acesta. Cred că băieții au fcut un meci bun, cel puțin 30 de minute din el. Din păcate, încă avem fluctuații în joc și acestea ne costă victoria. Mă bucur însă că am reușit să stăm aproape de cea mai bună echipă a momentului și arătăm astfel că suntem pregătiți să punem probleme oricărei echipe. Ceea ce îmi doresc eu, și se poate îndeplini, este să jucm constant 40 de minuteși să luăm noi deciziile cele mai bune nu adversarul. Cred că diferența aici s-a făcut în deciziile jucătorilor, în recuperările ofensive pe care ei le-au făcut mai ușor pe lipsa blocajului nostru defensiv. Dar repet: am jucat cu cea mai bună echipă din campionat și nu pot să fiu decât mulțumit că am reușit să stăm aproapede ei, chiar dacă nu am câștigat”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

fleseriu

Pentru CSU Atlassib Sibiu au marcat: Lalovic 17p, Mijajlovic 17p, Calotă 11p, Harisson 9p, Paul 8p, Hardy 7p, Tincu și Gilbert câte 5p.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*