Baschetbaliștii de la Alpha se pregătesc pentru Campionatul U13 în Sala Transilvania

Lupii Alpha vor participa din această toamnă în Campionatul Național U13 și se pregătesc în Sala Transilvania pentru a fi gata de debutul sezonului.

Tinerii baschetbalisti de la Alpha Basketball Sibiu vor începe aventura națională la finalul lunii septembrie.

Grupa de U13 a echipei Alpha Basketball Sibiu, participantă în Campionatul Național din sezonul competițional 2018-2019, se antrenează din această toamnă în Sala Transilvania. Tinerii baschetbaliști au parte de trei ședințe de pregătire pe săptămână în cea mai mare sală din Sibiu.

„Grupa noastră de U13, care de la sfârșitul lunii va juca în Campionatul Național, se antrenează din această toamnă în Sala Transilvania. «Lupii» noștri au șansa să simtă parchetul Sălii Transilvania și mă bucur că am reușit să le ofer posibilitatea de a se antrena aici. Ne antrenăm în cea mai mare sală din Sibiu și visăm frumos la viitorul acestor copii. Mă bucur de colaborarea pe care o avem cu Sala Transilvania și vă aștept să ne vedeți la treabă”, a declarat președintele Alpha Team Sport Sibiu, Alexandru Hulpuș.

Lupii Alpha, pe podium la un turneu în Sala Transilvania

Tinerii baschetbaliști de la Alpha sunt obișnuiți cu parchetul sălii polivalente din Sibiu. În luna noiembrie a anului trecut, clubul de baschet sibian a organizat în Sala Transilvania turneul de mini și babybaschet Alpha Basketball Tour Sibiu. Cinci dintre cele mai bune echipe din țară la categoriile de baby și minibaschet au participat la turneu, în total peste 130 de copii întrecându-se pe parchetul Sălii Transilvania, pe parcursul a două zile. Lupii Alpha de la babybaschet s-au clasat pe locul 3 la acest turneu.

Alpha Basketball Sibiu este principala divizie a clubului Alpha Sport Team – club înființat în anul 2017 din dorința de a relua un proiect mai vechi adresat copiilor care vor să-și construiască un viitor în domeniul sportului.

Deși are o istorie recentă, Alpha Basketball Sibiu și-a trecut în cont numeroase rezultate notabile. În doar un an de la înființare, Alpha a obținut locuri fruntașe la multe dintre competițiile la care a participat, reușind astfel să se poziționeze printre cele mai bune cluburi de baschet de copii din țară, cu echipele de baby și minibaschet masculin.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*