Bătălia anului! Rico Verhoeven și Albert Kraus luptă la Sibiu

Cel mai valoros kickboxer din lume, olandezul Rico Verhoeven, a decis să facă pasul către artele marţiale mixte.

verohoeven

Rico Verhoeven

Impresionat de felul cum se dezvoltă promoţia românească Real Xtreme Fighting, Verhoeven, de comun acord cu antrenorul său, Dennis Krauwell, a hotărât să-şi facă debutul ca luptător de MMA, pe 19 octombrie, la Sibiu, în gala RXF 20.

Nu uită de unde a plecat

„Am studiat mai multe promoţii de MMA din Europa şi am ajuns la concluzia că RXF arată cel mai bine din toate punctele de vedere, aşa că până la urmă nu a fost chiar o alegere dificilă. Poate că am fost şi un pic sentimental când m-am orientat către RXF, pentru că prima mea victorie cu adevărat mare din cariera de kickboxer a fost obţinută la Bucureşti, contra lui Hesdy Gerges, în 2011. Acum, intrând în MMA, am ocazia să dau curs unei noi provocări, iar faptul că îmi fac debutul într-un eveniment organizat în România sper să-mi poarte noroc şi să ajung un luptător de top în artele marţiale mixte”, a fost mesajul sportivului olandez pentru sibieni.

Prinţul kickboxingului

În paralel, Verhoeven îşi va continua şi cariera de kickboxer în organizaţia olandeză Glory, cea mai puternică şi mai bogată promoţie de profil din lume. Supranumit „Prinţul kickboxingului”, Rico Verhoeven, 26 de ani, este în momentul de faţă campionul en-titre al categoriei grele din Glory, iar în palmaresul său figurează victorii împotriva unor sportivi foarte bine cotaţi, precum Gokhan Saki, Peter Aerts, Daniel Ghiţă, Errol Zimmerman, Hesdy Gerges, Sergei Kharitonov sau Benjamin Adegbuyi.
Gala RXF 20, programată pe 19 octombrie la Sibiu, va fi organizată de promotorul braşovean Sebastian Vieru, iar Rico Verhoeven va lupta în capul de afiş al evenimentului. Vor mai intra în cuşcă, printre alţii, Tolea Ciumac, Ioan „Gerula” Vrânceanu, Ionuţ „Pitbull” Atodiresei, Sergiu Breb şi Ciprian Chiru. Va oficia din nou în cuşca RXF americanul Herb Dean, cel mai valoros arbitru de MMA din lume. Dean a arbitrat în premieră la RXF, pe 31 august, la Galaţi.

Gala de kickbox a anului 2015

În data de 16 octombrie, Sibiul va fi gazda celui mai spectaculos show de kickbox al anului, organizat în premieră de promoția Real Xtreme Fighting (RXF) în colaborare cu Superpro Team, eveniment realizat sub denumirea Absolute Championship Berkut (ACB) ce reprezintă o etapă preliminară pentru ACB Grand Prix Final. Toți fanii sporturilor de contact sunt așteptați la Sala Transilvania, să îi urmărească pe viu pe cei mai valoroși sportivi ai prezentului din kickboxul românesc și mondial, în 10 confruntări de excepție. Main event-ul galei îi readuce față în față pe Albert Kraus, campion K1-Max și îndrăgitul sportiv român Marius Tiță. Va mai intra în ring Sebastian Ciobanu, luptătorul care de-a lungul carierei sale a obținut numeroase victorii în confruntări cu nume grele din lumea artelor marțiale, printre care și renumitul Mighty Mo, iar Sorin „Pantera” Tănăsie își face debutul în kickboxul profesionist în cadrul galei de la Sibiu. De asemenea kickboxeri faimoși de peste hotare, precum Jhonata Diniz, luptător al promoției Glory, Hisny Beqiri, Sergej Braun, Nando Calzetta vor oferi publicului sibian show-uri pline de adrenalină și suspans.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*