BĂTAIE DE JOC la Prefectură. Candidații la examenul auto, înghesuiți ca vitele, în plină pandemie!

Sibienii au luat astăzi cu asalt ghișeele de la Permise și Pașapoarte. Peste o sută de persoane au fost nevoite să îndure ploaia torențială, în condițiile în care cozile de așteptare au umplut trotuarul pe toată lungimea străzii.

Funcționarii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Sibiu din cadrul Instituției Prefectului și cei de la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte au luat o serie de măsuri pentru a preveni aglomerarea spațiilor interioare. În incintă a fost limitat numărul de persoane prezente simultan și s-a verificat temperatura tuturor solicitanților, pentru a respecta obligațiile legale, în timp ce în aglomerația de afară era imposibilă respectarea recomandărilor de distanțare socială și aproape nimeni nu purta mască de protecție.

Surpriza și mai neplăcută a fost ploaia torențială, care i-a scos din sărite cu totul pe cei care deja așteptau de ore întregi să ajungă la ghișeu.

Aceeași bătaie de joc față de viitorii șoferi și în Ștrand, în parcarea de la ACR care folosește drept sală de așteptare pentru cursanții care susțin proba practică. Dacă majoritatea școlilor de șoferi s-au străduit să se conformeze noilor cerințe, asigurând participanților la examen soluții dezinfectante, măști și mănuși de protecție și dotând mașinile cu termometre, autoritățile în continuare nu se sinchisesc să le asigure un minim de confort pentru participanții la examen.

De ani de zile, sibienii se plâng de cozile infernale, condițiile mizere și tratamentul neadecvat de la Permise. Nici unul dintre cei care s-au perindat la putere nu a făcut nimic pentru a îmbunătăți situația.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*