Bătălia cărților

Ajuns la cea de-a treia ediție, concursul „Bătălia Cărților“, organizat de Biblioteca Judeţeană ASTRA Sibiu, debutează cu o invitație adresată tuturor pasionaților de lectură, în special celor pentru care cititul în familie este o activitate curentă.

Pentru această ediție, biblioteca deschide competiția pe trei categorii de vârstă: copii (11-13 ani), adolescenți (14-18 ani) și adulți (peste 18 ani).

Participanţii sunt invitați să citească zece cărți pentru fiecare categorie de vârstă, atât din literatura română, cât şi din cea universală. Concursul presupune lecturarea tuturor cărților propuse, acordarea calificativelor (de la 1 la 5) pentru fiecare carte, întocmirea fișelor de lectură și prezentarea alegerilor făcute în cadrul dezbaterii finale „Convinge-mă să citesc!”, eveniment public care va avea loc la sfârșitul lunii septembrie.

Înscrierea este gratuită, în baza unui permis valid de utilizator al Bibliotecii ASTRA. Competiția promovează cititul în familie, prin încurajarea participării mai multor membri ai unei familii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*