Bătăuș reținut de polițiștii din Dumbrăveni. Ce a putut să-i facă soției!

Un bărbat din Alba a fost reținut ieri de către polițiștii din Dumbrăveni după ce a încălcat ordinul de protecție emis de către Judecătoria Mediaș, ca urmare a sesizării unui act de violență în familie.

În fapt, la data de 17 octombrie, polițiștii din Dumbrăveni au răspuns unui apel 112 prin care o femeie de 45 de ani din Hoghilag sesiza acte de violență împotriva sa exercitate de către soț.

Polițiștii, în urma analizei de risc efectuate, au emis pe loc un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile, prin care s-a dispus evacuarea temporară a bărbatului, în vârstă de 43 de ani, domiciliat în județul Alba, din imobilul din localitatea Hoghilag.

În data de 26 octombrie, Judecătoria Mediaș a emis ordin de protecție pentru 6 luni, prin care bărbatul era obligat sa nu se apropie la o distanță mai mică de 100 m de partea vătămată și locuința acesteia.

La data de 23.10.2020 și 27.10.2020, femeia a sesizat organele de politie cu privire la faptul că soțul său a pătruns în curtea imobilului și a amenințat-o, însă până la sosirea polițiștilor acesta părăsea imobilul și se ascundea.

Ieri, femeia a sesizat din nou prezența soțului ei în imobil, iar până la sosirea polițiștilor acesta a părăsit locuința. Polițiștii au reușit să îl prindă seara pe bărbat în timp ce încerca să escaladeze din curtea imobilului vecin în curtea părții vătămate.

Bărbatul a fost reținut de către polițiștii din Dumbrăveni pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, fiind cercetat penal pentru nerespectarea hotărârilor judecătorești și amenințare.

Azi este prezentat instanței pentru luarea unei măsuri legale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*