Băutura care previne infarctul. Ajută la hipertensiune și scade colesterolul

Băutura care previne infarctul și scade colesterolul din organism. În momentul în cate tensiune arterial este la un nivel ridicat, atunci pot apărea primele problem pentru organismal uman. Tensiunea arterial mare poate duce chiar și la infarct.

Conform unor studii realizate în Marea Britanie, aproximativ 1 din 3 persoane suferă de hipertensiune arterială. Menținera tensiunii arteriale la un nivel optim este cheia spre un stil de viață fără afecțiuni grave de sănătate.

Băutura care previne infarctul

Pentru a ține tensiunea arterial la un nivel optim, specialiștii din Marea Britanie recomandă un pahar de suc de roșii nesărat în fiecare zi, relatează Monitorul de Cluj.

Studiile au demonstrat că sucul de roșii nu numai că poate scădea tensiunea arterială, ci și poate ajuta la gestionarea nivelului de colesterol și la reducerea riscului de boli cardiovasculare. Această băutură pe bază de roșii are proprietăți care ajută la scăderea colesterolului.

Băutura care scade colesterolul  și previne infarctul

Conform unor sutdii apărute în revista Food Science and Nutrition, sucul de roșii poate reduce semnificativ tensiunea arterial dacă este consumat în mod constant.  Pentru a afla cu exactitate cât de efficient este sucul de roșii, specialiștii au analizat datele provenite de la 481 de participanți la studiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*