Bazar caritabil de Crăciun la Șura Culturală Gușterița

Șura Culturală Gușterița vă invită la un bazar cu decorațiuni și ornamente pentru bradul de Crăciun realizate și pictate cu drag de copii talentați din Cartierul Gușterița, îndrumați de o echipă de artiști și voluntari.

Prin această acțiune, cei de la Șura Culturală Gușterița încearcă să implice comunitatea în sprijinul unei familii aflate în nevoie, pentru a-i dărui un Crăciun mai bun.
Povestea proiectului”Dar din Dar!” începe cu organizarea în incinta Șurii Culturale a unei serii de 4 ateliere creative în care copiii și voluntarii se transformă în spiridușii lui Moș Crăciun și fabrică obiecte pentru Crăciun. Într-un atelier se pictează ornamente pentru brad din placaj sau felii de lemn, într-altul se fac felicitări hand-made, un atelier va fi destinat modelajului iar un altul se va dedica exclusiv decorațiunilor din materiale naturale, brăduți din crengi, coronițe, etc.

Obiectele create astfel vor fi expuse la Șura Culturală Gușterița, pe data de 11 decembrie, începând cu ora 15.
În schimbul unui dar oferit pentru Crăciun familiei beneficiare (bani, alimente și alte produse de care aceasta are nevoie), primiți o decorațiune la alegere. Familia va primi acest dar de Crăciun, dar darul cel mai de preț pe care îl va primi va fi să afle cum comunitatea din care face parte a arătat că îi pasă. Urmăriți postările din eveniment pentru a face cunoștință cu familia beneficiară și cu voluntarii din echipa ”Dar din Dar”.

Acțiunea este organizată de Asociația Creativ Act și Șura Culturală Gușterița.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*