BC CSU Sibiu a primit dreptul de organizare a Turneul Final U18

Cele mai bune șase echipe de juniori Under 18 ani se vor duela la Sibiu, între 2 și 6 mai, în Sala Transilvania, pentru titlul de campioni naționali.

Echipa clubului sibian, antrenată de Alex Kovacs, va juca în fața propriilor suporteri cele mai importante meciuri ale sezonului.

BC CSU Sibiu este pentru prima dată, în ultimii 20 de ani, organizator al unui turneu final de juniori, turneu în cadrul căruia elevii lui Kovacs și-au obținut calificarea între cele mai bune șase echipe din țară, la categoria de vârstă sub 18 ani. De fapt, juniorii actuali sunt medaliații cu bronz de acum 2 ani ai campionatului național de baschet masculin sub 16 ani.

”Ne bucurăm să putem organiza turneul final la Sibiu, spun asta și pentru că este momentul în care acești copii se vor despărți de perioada de juniorat și merită să joace acasă, în fața părinților și suporterilor sibieni. Echipa antrenată de Alexandru Kovacs este extrem de competitivă și a dovedit, de-a lungul timpului, că face performanțe. Vreau să le mulțumesc și pe această cale copiilor, antrenorului și părinților care i-au susținut în toți acești ani de când îmbracă tricourile clubului nostru, pentru eforturile depuse, eforturi care nu au fost deloc de trecut cu vederea”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

La Turneul Final U18 de la Sibiu se vor duela, timp de cinci zile, echipele calificate în ultima fază a campionatului: BC CSU Sibiu, U-Banca Transilvania Cluj, CSS Târgu Jiu, Steaua CSM Eximbank, C.N. Aurel Vlaicu București și C.S Agronomia București.

Toate partidele vor fi transmise în direct, pe pagina de Facebook a clubului sibian, iar programul și orele de disputare urmează să fie anunțate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*