BC CSU Sibiu joacă astăzi la Cluj

Baschetbaliștii sibieni joacă astăzi, de la ora 20.00, pe terenul celor de la U-BT Cluj Napoca, partida din etapa a XVI-a a Ligii Naționale de Baschet. Meciul se desfășoară în Sala Polivalentă din Cluj și va fi LIVE pe DigiSport 2.

După ce în partida din tur, sibienii au fost aproape de o victorie, echipa galben-albastră speră astăzi într-un meci bun și mizează pe concentrare maximă pe parcursul întregii partide.

Înaintea meciului, Dan Fleșeriu a declarat: „Întâlnim, probabil, cel mai bun lot din campionatul național. Nu avem nimic de pierdut și încercăm să facem un meci cât se poate de bun, așa cum am reușit și acasă. Atunci, din păcate, finalul a fost favorabil lor. Vom încerca să le punem probleme și să îi surprindem cât de mult putem noi iar dacă vom avea posibilitatea să și câștigăm, vom fi fericiți. Suntem conștienți cât de greu este meciul, dar încercăm maximum posibil. Ei au jucat miercuri, noi luni. Nici noi nu suntem într-o cea mai bună formă posibilă. Poate fi totuși un avantaj faptul că ei au multe meciuri în Cupele Europene, deși uneori, echipele acestea care joacă din trei în trei zile sunt pe pilot automat și obișnuite cu tensiunea meciurilor cu miză mai mare. În meciul acesta, dacă am reuși să controlăm recuperările, atât ofensive cât și defensive, cred că am putea să ne facem viața mai ușoara. Lucrul acesta nu va fi deloc ușor, mai ales că te lupti cu Barro, Torok și ceilalți pivoți și, mai ales dacă revine și Vlad Moldoveanu. Va fi greu, dar avem jucătorii care se pot lupta cu aceștia. Sperăm însă că vor rămâne suficient în teren, nu vor face faulturi și vom putea controla meciul”, a declarat Dan Fleșeriu.

Meci în Cupa României

În tur, echipa clujeană s-a impus pe terenul nostru, scor 87-84.

În etapa următoare, BC CSU Sibiu primește vizita celor de la Dinamo București, echipă pe care a eliminat-o din Cupa României, în prima fază a competiției.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*