BC CSU Sibiu joacă patru meciuri de pregătire în Spania

BC CSU Sibiu a ajuns în Spania acolo unde are programate, timp de o săptămână, patru partide de verificare.

Primul meci se va consemna marți, de la ora 20:00, ora României, atunci când galben-albaștrii se vor duela în excepționala sală de peste 15 mii de locuri, în cadrul unui eveniment cu tradiție: Araba-Álava Trophy, cu renumita echipă care participă în EuroLigă-Baskonia. Vor urma alte două partide, în 16 și 17 septembrie, în Gijon, cu echipa din localitate, Circulo Gijon (16.09) și cu Unicaja Banco Ovidevo (17.09). Turneul european de pregătire al BC CSU Sibiu se va încheia cu meciul programat în  19 septembrie, împotriva celor de la Palma.

BC CSU Sibiu se află în Spania, pentru mai multe meciuri de pregătire, în vederea noului sezon, iar primul duel programat va fi în 14 septembrie 2021 cu Baskonia, echipă ce evoluează în liga ACB a Spaniei și cu prezență constantă în Euroligă. Evenimentul va marca și prezentarea noului lot a echipei gazdă, dar și revenirea suporterilor Baskoniei în tribune, după mai bine de 11 luni de restricții datorate pandemiei de coronavirus.  

Partida se va disputa de la ora 20:00, ora României și va putea fi urmărită LIVE pe contul de youtube al echipei gazdă.

După Baskonia, BC CSU Sibiu se deplasează la Gijon, pentru participarea în cadrul unui turneu, de asemenea, cu tradiție. Aici, elevii lui Dan Fleșeriu se vor duela în 16 septembrie, de la ora 21:00, ora României, cu echipa gazdă a turneului Circulo Gijon, iar în ziua următoare, de la aceeași ora, cu Unicaja Banco Ovidevo.

Sâmbătă, BC CSU Sibiu va zbura spre Mallorca, unde are programat pentru duminică, 19 septembrie, ultima partidă de verificare, de la ora 21:00, cu Palmer Alma Mediterranea echipă ce evoluează în liga spaniolă LEB gold, duel ce va fi, de asemenea meciul de prezentare al echipei spaniole pentru sezonul 2021/2022, în cadrul trofeului Ciutat de Palma de Bâsquet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*