BC CSU Sibiu obține o nouă victorie la Pitești

BC CSU Sibiu continuă seria de victorii consecutive, adăugând un nou succes la debutul fazei a doua a campionatului.

Galben-albaștrii se întorc de la Pitești cu o nouă victorie, scor 98-81 ( 28-26, 21-22, 23-21, 26-12) și se pregătesc pentru partida de vineri, de pe teren propriu, cu CSM Steaua Eximbank București.

Debutul în TOP 6 a consemnat o nouă victorie pentru echipa noastră, după un meci extrem de bun făcut de galben-albaștri. Baschetbaliștii sibieni au intrat bine în meci, dar replica gazdelor a fost pe măsură. Reușitele de 3 puncte ale piteștenilor au dat bătăi de cap sibienilor, însă elevii lui Fleșeriu au continuat să joace cu aceeași intensitate. Chiar dacă în primele 3 sferturi cea mai mare diferență pe tabelă a fost de 7 puncte, în sfertul decisiv BC CSU Sibiu a reușit să se desprindă, iar la final să își atribuie victoria la 17 puncte.

”A fost un meci în care Piteștiul ne-a surprins cu viteza mare de joc și cu procentajul extrem de bun la aruncările de 3 puncte. La pauză aveau 10 reușite de la distanță, dar mă bucur că am stat în meci și am reușit să marcăm puncte, chiar dacă nu de la distanță. Mă așteptam ca rotația noastră mai lungă să dea roade pe final și așa a și fost, când, pe fondul căderii fizice a Piteștiului, noi am reușit să ne distanțăm. În plus, noi am profitat și de accidentările celor de la Pitești, pentru că au avut în teren doi jucători care nu erau complet recuperați, Agafonov și Kostoski, și, în plus, Nuutinen nu a jucat deloc. Mă bucur că băieții au înțeles importanța meciurilor din Top 6 și sper să continuăm seria meciurilor bune pentru că astfel vor veni și rezultatele bune. O victorie în deplasare putem spune că valorează dublu, dar este la fel de important să ne păstrăm terenul propriu intact, pentru că, de acum, cu siguranță toți vor veni la Sibiu să încerce să rupă seria de reușite ale noastre”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Chris Cooper și Lawrence Kinnard au fost decisivi pentru echipa sibiană, ambii terminând în duble-duble. Cooper a reușit 13 puncte și tot atâtea recuperări, iar Kinnard 18 puncte și 10 recuperări, fiind și cel mai bun marcator. Alături de ei, pentru BC CSU Sibiu, au mai marcat: Mirel Dragoste 17p, Tyler Laser 17p, Monyea Pratt 11p, Jordan Williams 9p, Marcel Davis 8p și Radu Paliciuc 5p.

În următoarea etapă, BC CSU Sibiu primește vizita celor de la CSM Steaua Eximbank București, vineri, 30 martie, de la ora 18.00. Partida va fi transmisă în direct pe DigiSport. Biletele s-au pus în vânzare online pe www.csusibiu.ro și pe www.kompostor.ro. Suporterii vor avea la dispoziție încă 180 de bilete, locurile aferente acestora fiind la nivelul parchetului, în spatele coșurilor de baschet. Acestea vor costa 10 lei, iar cele din tribune (sectoarele A, B, C și D) vor costa 15 lei. Vânzarea online va fi sistată joi seara, după ora 20.00, pentru procesarea plăților, iar dacă vor mai exista bilete disponibile, acestea se vor putea procura vineri, înainte cu o oră de startul partidei, direct de la casieria Sălii Transilvania.

Începând cu partida de vineri, 30 martie, accesul suporterilor în sală se va face doar pe intrarea principală. Accesul pe intrarea dinspre parcare va putea fi făcut doar de către sportivi, staff-urile echipelor, oficiali și reprezentanți ai mass mediei acreditate.

În plus, la pauza mare a partidei, cei care vor dori să iasă și să revină vor avea un spațiu special amenajat și delimitat, în fața intrării principale a Sălii Transilvania.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*