BC CSU Sibiu se alătură campaniei ShoeBox

Baschetbaliștii sibieni au mers aseară la căsuța Asociației “We Help”, din Târgul de Crăciun, și au lăsat fiecare câte o cutie cu cadouri pregătite împreună cu Decathlon Sibiu.

BC CSU Sibiu se alătură astfel campaniei naționale ShoeBox și sprijină Asociația WeHelp Sibiu, în demersul său de a “Pune un zâmbet pe fața unui copil de sărbători”.

Asociația We Help este și anul acesta partener al programului „ShoeBox”, prin care oricine poate dărui un cadou de Crăciun copiilor cu o situație materială dificilă. Din dorința de a sprijini demersurile asociației sibiene, ce reușește de ani buni să ofere o șansă la o viață mai bună copiiilor din familii defavorizate, BC CSU Sibiu se alătură campaniei ShoeBox. ”Pentru că suntem în luna decembrie, luna cadourilor, am decis să ne alăturăm campaniei ShoeBox, sprijinind astfel demersurile Asociației WeHelp care derulează o mulțime de proiecte minunate pentru copilașii cu situație materială precară. Vrem ca exemplul jucătorilor noștri să fie urmat de cât mai mulți sibieni și pentru aceasta, la meciurile pe care echipa noastră le va disputa pe teren propriu, luna aceasta, vom amenaja un punct de colectare ShoeBox. Voluntarii Asociației WeHelp vor fi la Sala Transilvania, înainte cu o oră de începerea partidelor, pentru a prelua cutiile cu cadouri”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

Conceptul ShoeBox presupune ca donatorul să ofere unul sau mai multe cadouri cu un volum rezonabil, care să încapă într-o cutie de pantofi. Cutiile trebuie să fie frumos ambalate și prezentate la centrul de colectare nesigilate pentru a fi sortate în funcție de viitorul destinatar, fete și băieți cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani. E important să nu introduceți produse perisabile cum sunt fructele sau iaurtul, ci să optați pentru dulciuri, articole școlare, jucării, produse de igienă personală.

BC CSU Sibiu are programate patru partide, pe teren propriu, în luna decembrie, după cum urmează:

• BC CSU Sibiu – SCM U Craiova (8 decembrie)
• BC CSU Sibiu – BC Mureș Tg. Mureș (15 decembrie)
• BC CSU Sibiu – Politehnica Iași (19 decembrie)
• BC CSU Sibiu – CS Dinamo București (22 decembrie)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*