Benedek Zacharie: „Avem pregătit un pachet de legi pentru sprijinirea familiilor, de la familia monoparentală la familiile cu mulți copii”

Grupurile reunite ale UDMR din Parlamentul României s-au întâlnit recent la Satu Mare pentru a discuta prioritățile pe care le vor avea în noua sesiune parlamentară.

Întâlnirea de la Satu Mare a fost prezidată de liderul formațiunii, Kelemen Hunor.

După cum ne-a declarat deputatul UDMR Benedek Zacharie, pentru sesiunea parlamentară de toamnă, vor fi trei mari priorități.

Prima dintre ele se referă la elaborarea unui pachet legislativ pentru sprijinirea familiilor.

„Avem pregătit un pachet de legi pentru sprijinirea familiilor, de la familia monoparentală la familiile cu mulți copii. Prin aceasta dorim să ajutăm și demografia care este negativă în această zonă socială” a spus Benedek Zacharie pentru Mesagerul de Sibiu.

O altă prioritate a grupurilor parlamentare UDMR o constituie Legea Educației, care există din 2011 și la care au intervenit multe modificări. Benedek Zacharie spune că vor să o rediscute împreună cu partenerii de coaliție pentru a o aduce la zi.

Legile justiției reprezintă deasemenea o prioritate pentru UDMR.

„Dorim ca împreună cu partenerii noștri din coaliție să aducem câteva modificări, astfel încât sistemul juridic să funcționeze mai bine” a mai declarat Benedek Zacharie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*