Beneficiile neștiute ale castraveților. Reduc riscul de cancer, scad tensiunea arterială și ameliorează ulcerul gastric

Beneficiile neștiute ale castraveților. Această legumă are numeroase proprietăți care sunt foarte benefice pentru organismul nostru pe care puțină lume le cunoaște.

O legumă atât de folosită în bucătărie precum castravetele, deși pare a fi banală, are multe beneficii medicale neștiute asupra organismului nostru.

Între acestea se numără reducerea riscului de apariție a cancerului, scăderea tensiunii arteriale și ameliorarea ulcerului gastric, pe lângă beneficiile pe care le aduce tenului nostru.

Beneficiile neștiute ale castraveților. Reduc riscul de cancer

Castraveții au numeroase beneficii neștiute de multă lume, precum reducerea riscului de cancer. Cucurbitacina și acidul cafeic, care sunt antioxidanți pe care castraveții îi conțin, au rolul de a reduce riscul de apariție a cancerului.

De asemenea, pe lângă reducerea riscului de cancer, acești antioxidanți mai împiedică răspândirea tumorii, scrie sfatulmedicului.ro.

Beneficiile neștiute ale castraveților. Aceste legume mai pot reduce inflamațiile corpului și conțin lignani – compuși care pot să scadă riscul de cancer ovarian, de sân, de prostată sau endometrial, în timp ce anumite fibre din castraveți protejează împotriva cancerului colorectal.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*