Best Tools a devenit integrator de proiecte (P)

În cei 15 ani de la înființare, Best Tools, companie cu capital integral românesc, și-a canalizat activitatea către asigurarea de servicii și echipamente destinate profesioniștilor din numeroase domenii.

„Echipa noastră este formată din peste 50 de specialiști, ceea ce ne-a permis să trecem de la statutul de distribuitor pentru utilaje și echipamente, fabricate de lideri mondiali în domeniile lor de activitate, la cel de producător de soluții inteligente în domeniul managementului deșeurilor”, explică dl. Mihai Paraschiv, director de vânzări în cadrul companiei bucureștene.

Best Tools Company este implicată în distribuția de grupuri electrogene, utilaje de salubrizare și deszăpezire, sisteme pentru managementul deșeurilor, utilaje de curățenie și construcții.

Printre furnizorii de echipamente și soluții profesionale complete se numără companii de renume precum, KOHLER SDMO, Bucher Municipal, Multihog, Geesinknorba Group, Energreen, Riello, Probst, Sibilia, RCM, Mastervac etc.

„Ne mândrim cu faptul că am devenit integratori de proiecte, care sunt gândite astfel încât să atingă toate cerințele clienților înainte, în timpul și după achiziție, pentru care identificăm chiar și soluțiile de finanțare. Legătura cu aceștia nu se încheie în momentul livrării. Ea continuă prin sesiuni de instruire a personalului care va opera echipamentele dar și prin suportul tehnic asigurat prin cele 15 autolaboratoare de care dispunem sau prin sucursalele noastre, la nivelul întregii țări”, precizează dl. Paraschiv.

Firma bucureșteană s-a implicat în modernizarea sistemului de management al deșeurilor, oferind soluții eficiente, moderne, accesibile prin programul PNRR.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*