Biblioteca Universității ”Lucian Blaga” are director nou

Concursul pentru ocuparea postului de director al Bibliotecii Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, organizat după pensionarea doamnei lect.univ.dr. Maria Rodica Volovici, fosta directoare, a fost câștigat de Valer Simion Cosma.

Postul de director al Bibliotecii Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu a fost scos la concurs în data de 15 martie, iar concursul s-a desfășurat miercuri, 13 aprilie. Câștigător a fost desemnat Valer Simion Cosma.

Valer Simion Cosma este istoric, antropolog, publicist și cercetător recunoscut, axat pe studiul ruralității, modernității și justiției sociale în Europa, în special în România. Și-a terminat doctoratul în istorie și filozofie la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, și de atunci a editat și publicat 5 cărți și 19 articole legate de aceste teme. În ultimii ani, Dr. Valer Simion Cosma a dezvoltat o expertiză crucială relevantă pentru tema rețelelor alimentare alternative din România. El a abordat critic subiectele țărănimii și justiției sociale din România dintr-o perspectivă istorică și culturală.

Sursa foto. Facebook Valer Simion Cosma

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*