Bibliovacanța la final de sezon la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu

Miercuri, 14 august, la ora 12:00, la Sala Festivă a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, va avea loc spectacolul care marchează finalul de sezon al programului estival pentru copii Bibliovacanța, derulat la Biblioteca ASTRA.

Astfel, după o vară plină de activități, bibliotecarii Compartimentului Copii și Tineret propun publicului un spectacol realizat de participanții la acest program. Timp de două luni, alături de cei mici, au fost Ana Coca, Paula Mihalache și o echipă de tineri voluntari. Aceștia i-au îndrumat cu atenție și răbdare pe parcursul numeroaselor ateliere tematice menite să promoveze educația alternativă fundamentată pe interacțiune, joc și cunoștințe practice. Copiii au luat parte la cursuri de limba germană, limba engleză, dans, origami, desen, bune maniere și teatru. Au fost organizate concursuri care au stimulat dorința de a citi a celor mici, încurajându-i să lucreze în echipă sau individual, pentru dezvoltarea unui spirit pozitiv de competiție.

În acest an, Bibliovacanța se încheie cu un spectacol inedit, susținut de cei mici pentru toți cei care iubesc lumea frumoasă a copilăriei. Echipa Bibliovacanța vă invită să participați la această sărbătoare, pe 14 august, la ora 12:00, la Sala Festivă a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, str. George Barițiu nr. 5, et. al II-lea.

***

Toate evenimentele și proiectele Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu se desfășoară cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.

Anamaria Enescu

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*