Bilete pentru meciul cu FCSB

FC Hermannstadt a intrat în săptămâna primului meci oficial din acest an. Întâlnește FCSB pe Stadionul Municipal, duminică 22 ianuarie, de la orele 20,45, într-o partidă contând pentru etapa a 22-a a SuperLigii României la fotbal.

foto: facebook/FCH

Interesul pentru această partidă este enorm, mai ales după victoria minunată din meciul inaugurării arenei, 4-0 cu liderul Farul Constanța. Deocamdată, intenția fanilor sibieni se manifestă intens doar pe rețelele de socializare, însă în curând vom afla dacă meciul se va juca cu casa închisă. FC Hermannstadt pune azi în vânzare bilete pentru acest meci, dar invită fanii să achiziționeze în continuare și abonamente. Potrivit grupării sibiene, biletele vor fi puse în vânzare online, „începând de azi, 16 ianuarie, până în ora 17, după care link-ul de achiziție va rămâne disponibil până la sold-out“. „Vă recomandăm abonamentele pe sezonul 2022-2023, care vă asigură un loc meci de meci în Superliga. Abonamente disponibile aici https://bit.ly/3OLfar7“, anunță FC Hermannstadt.

Biletele sunt disponibile AICI

FC Hermannstadt a încheiat en-fanfare evoluțiile din 2023, după acel 4-0 cu Farul, reușind victoria cu 1-0 pe terenul campioanei CFR Cluj. Din păcate, imediat după intrarea în vacanță, FRF a anunțat o decizie cruntă pentru echipa sibiană: 9 puncte penalizare, pentru datorii financiare mai vechi. Decizia a fost contestată, însă până la judecarea cauzei FC Hermannstadt a coborât pe locul 9, la 8 puncte de play-off.

CLASAMENT la ZI

sursa: LPF

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*