Teodor Birț anunță că FC Hermannstadt poate juca la Mediaș

Fostul președinte al clubului AFC Hermannstadt, Teodor Birț, susține că echipa sibiană ar putea susține meciurile considerate acasă pe Stadionul Gaz Metan Mediaș.

Teodor Birț

Teodor Birț

„Nu este rezultatul implicării finanţatorilor, oamenilor care acum se dau peste cap ca să fie bine la club, nici a noii conduceri. Este rezultatul a ceea ce am făcut în ultima perioadă de timp împreună cu oficialităţile Sibiului şi cu oameni de bine din Sibiu care nici măcar nu doresc să fie precizaţi. Ideea este că se poate juca la Mediaş. Am vrut să vă spun că a fost modificat contractul dintre Transgaz şi clubul de fotbal Gaz Metan Mediaş şi stadionul poate fi închiriat de către proprietari terţilor”, a explicat Birţ, astăzi, într-o conferinţă de presă.

Declarația vine după ce noul președinte, Iuliu Mureșan, a spus, săptămâna trecută, că meciurile pe teren propriu se vor juca în continuare la Tg. Mureș și că a încetat să mai negocieze cu cei de la Mediaș.

Legat de faptul că mandatul său de președinte nu a mai fost prelungit de Consiliul Director, Birț a declarat că i s-a cerut doar verbal să renunțe. „Mă întreb dacă mai sunt sau nu președintele clubului. Consider că, în momentul de față, în dreptul clubului sunt unele probleme ce țin de legalitate”, a precizat Teodor Birț.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*