Biserica de Gheaţă şi igluurile de la Bâlea Lac sunt gata de vizitare

Turiştii ce ajung în ţinutul de gheaţă şi zăpadă de la Bâlea Lac, în inima Masivului Făgăraş, au posibilitatea de a vizita încă două obiective inedite: Biserica de Gheaţă şi complexul de igluuri.

Cele două construcţii completează, împreună cu Hotelul de Gheaţă şi Winter Park, tabloul deja cunoscut oaspeţilor din ultimii ani ai acestei zone, toate acestea fiind elementele componente ale aceluiaşi proiect de marketing turistic.

Dacă la cele trei igluuri s-au onorat deja primele rezervări pentru cazare, pentru cea de-a douăsprezecea Biserică de Gheaţă lucrurile stau oarecum diferit, aici desfăşurându-se, încă, ultimele retuşuri şi amenajări interioare, binecuvântarea ineditului lăcaş de cult fiind programată pentru ziua de 26 ianuarie.

La fel ca şi în anii trecuţi, Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac va avea un caracter ecumenic, accesul fiind permis oricărui vizitator, indiferent de credinţă sau orientare religioasă. După binecuvântarea preoţilor diferitelor confesiuni, Biserica de Gheaţă va putea găzdui diferite evenimente, publice sau cu caracter privat.

Complexul „Hotel of Ice” de la Bâlea Lac este unic în partea de sud-est a Europei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*