Bogdan Trif: Am schimbat programul celei mai importante televiziuni din Coreea de Sud, astfel încât Sibiul să fie promovat de piața asiatică

Imagini din județul Sibiu vor apărea într-o serie de reportaje turistice ale unei televiziuni din Coreea de Sud, a anunțat Bogdan Trif, ministrul Turismului.

„Am primit ieri, la Ministerul Turismului, vizita unei echipei de filmare din Coreea de Sud care urmează să facă o serie de reportaje în țara noastră despre destinația România. Am schimbat programul celei mai importante televiziuni sud-coreene, astfel încât echipele de filmare să ajungă și în județul nostru. Le-am vorbit despre Sibiu și astfel le-am stârnit interesul de a filma și în județul nostru. Așadar, Sibiul va fi una dintre regiunile care se va regăsi în imaginile acestor reportaje ce vor fi vizionate de aproape 40 de milioane de oameni din zona asiatică. Sibienii trebuie știe că județul nostru nu a lipsit din nicio campanie de promovare turistică, de la începutul mandatului meu și până în prezent. Ministerul Turismului va colabora cu realizatorii sud-coreeni pe întreaga durată a filmărilor pentru ca toate locurile frumoase din țara noastră să fie surprinse în imagini. Astfel, majoritatea obiectivelor turistice din Sibiu vor fi cunoscute de publicul sud-coreean interesat de destinații și experiențe unice”, a declarat Trif.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*