Bogdan Trif: Cât de multă ticăloșie zace în actualul PNL? Deschid sălile de jocuri de noroc și țin bisericile închise!

„Asta după ce au deschis o serie de activități, inclusiv cea de „export” de sclavie, români care au ajuns mână de lucru ieftină pentru alte țări. Nici când am fost sub ocupație străină nu s-a întâmplat așa ceva. De ce să umilești preoții și credincioșii?” – transmite PSD Sibiu într-un comunicat de presă.

„Biserica a fost și este liantul care a ținut neamul românesc unit! Și, acum, o mână de nenorociți, în frunte cu Orban și Turcan – șefa PNL Sibiu, își bat joc de ea. Am participat ieri la Hramul Bisericii din cartierul Vasile Aaron „Duminica Tuturor Sfinților”, unde am văzut mulțimea de credincioși! Sute de sibieni s-au adunat, în ciuda vremii urâte și a restricțiilor aberante impuse de guvernul PNL! După Sfânta Liturghie, am stat de vorbă cu Părintele Mihai Petian, un om extraordinar de bun, care a reușit nu doar să adune credincioșii în jurul lui, ci a reușit să adune și preoții”, continuă comunicatul.


Conform comunicatului citat, la fiecare slujbă participă tot mai mulți preoți care vin cu plăcere să slujească alături de Părintele Mihai, un duhovnic cu un mare har a cărui bunătate și dăruire către comunitate au făcut o minune! Credința sa puternică a reușit să strângă în jurul său nu doar o comunitate de credincioși, ci să și ridice de la zero o Biserică în inima cartierului!


PSD susține că lăcașul este aproape terminat, iar comunitatea așteaptă să îi pășească pragul!

„Trebuie să respectăm oamenii cu suflet mare, care reușesc să adune nu să dezbine ca alții lumea și să-i dea o rază de speranță. Felicitări Părinte pentru tot ce faceți pentru sibieni!”, susțin social-democrații.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*