Bogdan Trif: Cîțu – un condamnat penal în funcția de prim-ministru al României

Bogdan Trif cere public demisia din fruntea Guvernului a penalului Florin Cîțu.

Deputat Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu: „Un judecător din statul american Iowa l-a condamnat la închisoare de 48 de ore și plata unei amenzi usturătoare pentru faptul că a condus sub <substance abuse influence>, adică, potrivit legislației americane, a condus fie drogat, fie beat sau ambele variante. Cu siguranță, urmează să apară și acte doveditoare referitoare la tipul de substanțe consumate. Curios este faptul că informația a apărut, pentru prima dată în România, pe un site obscur, care militează pentru legalizarea drogurilor.

O condamnare penală cu închisoare, fie și pentru două zile, în SUA, nu poate fi contestată de nimeni. Documentele doveditoare sunt fără dubiu și sunt publice, pe site-ul Curții statului Iowa. În aceste documente, se specifică faptul că infracțiunea comisă de Cîțu se încadrează la categoria faptelor periculoase.

Fiind o condamnare penală, chiar dacă s-a întâmplat acum 20 de ani (când Cîțu avea 29 de ani, deci trebuia să fie un adult responsabil), trebuia declarată de Cîțu, atât din punct de vedere moral, dar mai ales legal, atunci când a solicitat și a obținut certificatul ORNISS (Oficiul Registrului Național al Informațiilor Secrete de Stat) care permite accesul la documente clasificate ale statului român, mai ales că prim-ministrul este si membru CSAT (Consiliul Suprem de Apărare a Țării). În procedura de obținere a certificatului ORNISS, ești întrebat, în scris, dacă ai avut condamnări penale, iar dacă minți, ești pedepsit drastic de legea penală din România, pentru fals în declarații.

Un astfel de individ #PeNaL trebuie debarcat imediat din fruntea Guvernului României. Susținătorii petiției <Fără penali în funcții publice> ar trebui să fie primii care să-i ceară demisia, dacă mai au un pic de coloană vertebrală. Nu o fac pentru că, știm cu toții, liberalii și useriștii nu au nicio legătură cu demnitatea și cu statul de drept. România a devenit singura țară care are un prim-ministru condamnat penal și asta nu pare că-i deranjează pe <apărătorii statului de drept>.

Dovada ticăloșiei lui Cîțu este faptul că nu și-a pus problema că are o  condamnare penală la activ și a mințit în legătură cu aceasta, ci s-a indignat de faptul că informația a fost făcută publică înainte de alegerile pentru funcția de președinte al PNL.

Având în vedere faptul că domnul Cîțu iese periodic la televizor și ne spune că prețurile nu au crescut, că a mărit pensiile și salariile în mod substanțial, astfel că românii o duc mai bine si sunt fericiți, ne punem întrebarea legitimă: Ce Dumnezeu mai <consumă> la ora actuală Cîțu, de vede lucrurile atât de roz, deși situația a milioane de români este tragică, din cauza incompetenței guvernului PNL-USR pe care îl conduce?

Solicit public demisia din fruntea Guvernului a penalului Florin Cîțu!”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*