Bogdan Trif: Coaliția de guvernare a ajuns să vândă pielea ursului din pădure. La propriu!

Bogdan Trif: Din declarațiile ministrului UDMR al Mediului, am dedus că ursul Arthur a fost de vină pentru propria moarte violentă. S-a aflat în locul și momentul nepotrivite, intrând în bătaia puștii prințului austriac Emanuel von und zu Liechtenstein, care ochise, de fapt, o ursoaică, mai mică și mai rea, considerată pericol public pentru sătenii în gospodăriile cărora obișnuia să dea iama, împreună cu puii ei.

Bogdan Trif: „Premierul Cîțu consideră că împușcarea lui Arthur nu este o problemă pentru că acesta nu era cel mai mare urs din România.

Așteptăm să iasă la rampă și ministrul Sănătății, să ne explice că ursul a încălcat legea nepurtând mască și nerespectând distanța socială, motiv pentru care a fost sancționat prin împușcare.

Bineînțeles că trebuie să apară și domnul Arafat, să ne spună că ursul a murit de Covid, după ce făcuse pneumonie din cauza glonțului care era rece.

Ar fi binevenită și intervenția unui analist politic, pe un post de televiziune „sponsorizat” de guvern, pentru a explica națiunii că prințul austriac i-a făcut, de fapt, un bine ursului. În contextul în care firmele cu capital austriac au tăiat pădurile, bietul Arthur urma să rămână fără habitatul său natural și să moară în pustiu. În loc să ajungă să putrezească, neștiut de nimeni, pe coclaurile din Covasna, i s-a oferit șansa să devină un trofeu princiar.

În finalul tragi-comediei românești, se impune să apară președintele Iohannis, care să enunțe, în uralele mulțimii de postaci plătiți la ordin, concluzia: PSD este de vină!

După ce coaliția PNL-USR-UDMR a amanetat România și a vândut, la propriu, pielea ursului din pădure, oare mai sunt români atât de creduli încât să se aștepte la ceva bun din partea ei?”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*