Bogdan Trif: DJ Păuca – Alămor – Mândra – Slimnic se realizează datorită aprobării și finanțării Guvernului PSD

„Am reușit, împreună cu echipa PSD, să finanțăm proiectele primarilor din județ și să aducem, prin #PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală), cea mai mare sumă pe care un guvern a investit-o în județul Sibiu de la Revoluție încoace”, transmite PSD Sibiu.

Toți primarii care au depus proiecte, fie că au fost de la #PSD, PNL sau alte partide, au beneficiat de #finantare pentru cel puțin două proiecte din localitatea lor.

„Am fost lângă colegii mei, miniștrii PSD, conducători la acea dată ai Ministerului Dezvoltării, de fiecare dată când s-au semnat contractele de finanțare din județul nostru. Am sprijinit din toate punctele de vedere #judetulSibiu pentru a beneficia de această finanțare fără precedent în ultimii 30 de ani”, adaugă liderul social-democraților sibieni, Bogdan Trif.

Potrivit acestuia, inclusiv #ConsiliulJudeteanSibiu a beneficiat de două proiecte mari care au primit finanțare de la #GuvernulPSD, respectiv modernizarea Secției de Neurologie, care, din cauza incapacității manageriale a doamnei Cîmpean e în continuare un șantier în paragină și DJ Păuca – Alămor – Mândra – Slimnic, proiect care, deși a început cu mare întârziere, tot din cauza doamnei Cîmpean, din fericire acum se lucrează la el.

„Îmi aduc aminte de ședința din Sala Prefecturii, unde, în prezența tuturor primarilor din județ, Sandu Ivan și alți primari PNL s-au ridicat în picioare și au lăudat programul PNDL creat de PSD, criticându-i pe Orban și pe Turcan, aflați pe atunci în #Opozitie, pentru faptul că, în ieșirile lor publice făceau referire la PNDL ca fiind un program defectuos, care trebuie oprit imediat. Acum Raluca Turcan și Daniela Cîmpean se laudă cu munca PSD-ului și taie panglici în județ, unde sunt întâmpinate, la ordin politic, de către primarii PNL cu pâine, sare și ansambluri artistice mai ceva ca pe vremea lui Ceaușescu, la inaugurările lucrărilor aprobate și finanțate de Guvernul PSD. Toate acestea se întâmplă în perioadă de pandemie. Stimați liberali, nu îi mai tratați pe români ca pe niște proști cu mintea scurtă! Ei știu că sunt programe dezvoltate de PSD, iar sibienii așteaptă să veniți și cu o contribuție proprie, prin care să ajutați județul Sibiu. La ultima rectificare bugetară ați reușit, în premieră județeană, contraperformanța de a aduce 0 lei pentru județul nostru; primăriile sunt aproape în incapacitate de plată; ați reușit să puneți industria pe butuci; ați dat o serie de ordonanțe neconstituționale; pandemia ați scăpat-o de sub control; singurul lucru prin care v-ați făcut remarcați a fost acela că ați ajuns pe locul 1 la numărul de amenzi și valoarea acestora aplicate propriului popor”, este mesajul cu care termină Bogdan Trif comunicatul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*