Bogdan Trif: Familia tradițională poate fi formată doar prin căsătoria dintre un bărbat și o femeie

PSD Sibiu susţine referendumul naţional pentru revizuirea Constituţiei în sensul definirii familiei tradiţionale drept căsătoria dintre un bărbat şi o femeie.

„Avem deja susținerea a 3 milioane de români care au semnat, încă de anul trecut,  petiția care vine în sprijinul proiectului legislativ privind modificarea articolului 48 din Constituţia României, care se referă la definirea familiei tradiţionale. Determinarea acestor oameni ne obligă să organizăm referendumul național și să fie stabilit clar că familia tradițională poate fi formată doar prin căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Prin demersul lor, cei de la PNL și USR, care au depus o sesizare la CCR prin care se împotrivesc proiectului de lege asumat și cerut de locuitorii României, nu fac altceva decât să creeze din nou scandal și dezbinare în rândul celor care își doresc normalitate în țara lor”, a declarat Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu.

PSD se confruntă permanent, în Parlament, cu „atitudinea ostilă a PNL și a USR”, care refuză promovarea acestui proiect legislativ și care, astfel, „lasă de înțeles că susțin legalizarea căsătoriei persoanelor de același sex pe teritoriul României, implicit lasă o ușă deschisă către adopția și educarea copiilor în sânul familiilor formate din doi bărbați sau două femei”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Sibiu.

„Încă o dată se demonstrează că PNL, care în mod evident a fost «confiscat» de fostul PDL (Turcan, Neagu, Șovăială etc.), atât de toxic pentru români, nu are absolut niciun reper în a face opoziție. Pur și simplu refuză inițiativele PSD, în ciuda opiniei clare a românilor care fac apel la normalitate și care susțin proiectul legislativ promovat de Partidul Social Democrat. Mai mult de atât, proiectul legislativ a fost atacat la CCR de un grup organizat din membri PNL și USR, doar cu scopul de a incita și de a manipula publicul. Poate că în al doisprezecelea ceas, PNL și USR se trezesc și revin asupra deciziei de a se împorivi proiectului legislativ susţinut de milioane de români şi se vor alătura normalului şi firescului, susţinând familia tradiţională formată dintr-un bărbat şi o femeie”, mai menționează sursa citată.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*