Bogdan Trif: Faptele fac diferența! (P.E.)

Bogdan Trif: Diferența dintre mine și contracandidații mei: eu am făcut lucruri pentru sibieni, fapte care se văd și pot fi verificate de către oricine, ceilalți vin doar cu promisiuni deșarte.

„În calitate de director al Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Sibiu, împreună cu echipa mea, am amplasat în subteran cablurile aeriene de pe cinci străzi principale din municipiu: B-dul V. Milea, B-dul C. Coposu, B-dul Victoriei, Șos. Alba Iulia și Calea Dumbrăvii. Proiectul a fost scris, câștigat și implementat de către mine și echipa mea, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene nerambursabile”, transmite Bogdan Trif.

„În aceeași perioadă în care am condus Agenția pentru Protecția Mediului Sibiu am dus instituția pe primul loc în țară la absorbția de fonduri europene. Am transformat sediul agenției în sigura clădire ecologică a unei instituții publice din țară. Clădirea este dotată acum cu acoperiș verde, pompe de căldură, panouri fotovoltaice, iar pentru anveloparea ei au fost folosite materiale de construcție ecologice. Tot pe fonduri nerambursabile am dotat această instituție cu aparatură electronică și am făcut demersurile pentru ca agenția să devină prima instituție publică din România acreditată EMAS”, adaugă acesta.

Bogdan Trif: Un președinte de Consiliu Județean are la dispoziție o mulțime de posibilități pentru a dezvolta județul prin accesarea fondurilor europene nerambursabile. Spre deosebire de toți ceilalți contracandidați eu am experiență în managementul accesării fondurilor europene, iar dacă am reușit să fac toate aceste lucruri la APM Sibiu, cu siguranță din poziția de președinte al Consiliului Județean Sibiu voi reuși să fac mult mai multe lucruri bune pentru Sibiu și pentru sibieni.

 


Publicat de Mesagerul de Sibiu SRL la comanda Partidului Social Democrat din România – Organizaţia Judeţeană Sibiu, CUI mandatar financiar coordonator 21200019

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*