Bogdan Trif: Împreună putem ajuta copiii cu nevoi speciale

Deputatul Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu s-a reîntors la Centrul de zi “Sf. Casian” din Mediaș pentru terapia copiilor diagnosticați cu autism, așa cum a promis.

De această dată a fost însoțit de deputatul PSD Laura Vicol, colega sa din Parlament și Cătălin Stanciu, președintele Organizației Municipale PSD Sibiu, cel care a demarat acest proiect și a contribuit decisiv la înființarea centrului din Mediaș, în calitate de consilier județean.

”Laura a făcut o donație importantă pentru acest centru și le-a dăruit copiilor jucării. Am discutat cu conducerea județeană a Fundației Un Copil, O Speranță (UCOS), modalitățile în care le vom putea sprijini nu doar financiar activitatea.

Îi mulțumesc, și în mod public, Laurei Vicol pentru implicare și pentru tot sprijinul pe care l-a acordat și îl va acorda acestor copii cu nevoi speciale! Avocatul Laura Vicol este o adevărată luptătoare, un om sufletist, extrem de sensibil și dedicat când este vorba despre copii.

Vă reamintesc contul în care puteți dona și dumneavoastră, contribuind la terapia copiilor diagnosticați cu autism:

RO80BTRLRONCRT0445700801, deschis la Banca Transilvania din Mediaș, de către Asociația Sfântul Casian.”, a declarat deputatul Bogdan Trif.

”M-am bucurat să văd rezultatele muncii celor direct implicați în asigurarea serviciilor terapeutice atât de necesare copiilor diagnosticați cu autism, și, totodată, să constat că toate demersurile mele au fost un real sprijin pentru acești copii, dar și pentru părinții lor.

Totul a început în urmă cu doi ani și jumătate, când am fost solicitat de către un grup de părinți din zona de nord a județului Sibiu să intervin și să sprijin, în calitate de consilier județean, înființarea unui centru de terapie destinat copiilor diagnosticați cu autism, după modelul de bună practică deja existent în municipiul Sibiu, respectiv UCOS (Un Copil, O Speranță). Împreună cu actualul director al centrului de terapie din Mediaș, cofondator al Asociației „Sf. Casian”, am reușit să convingem factorii de decizie cu privire la necesitatea creării acestui centru în zona de nord a județului, evitând astfel deplasarea acestor copii de la Mediaș la Sibiu, pentru asigurarea serviciilor de terapie specializată.”, a explicat Cătălin Stanciu.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*