Bogdan Trif: Incompetența Guvernului PNL-USR ucide!

„De ce tace președintele României, Klaus Werner Iohannis, la acest lung șir de tragedii soldat cu morți nevinovați? De ce nu ia atitudine împotriva Guvernului PNL-USR, care chiar omoară oameni?”, se întreabă deputatul Bogdan Trif, într-un comunicat remis azi redacției.

Bogdan Trif: Încă trei pacienți au murit, ieri, cu zile, într-un spital din București. Vestea nu-l tulbură și nici nu-l clintește pe Vlad Voiculescu de pe fotoliul de Ministru al Sănătății.

 

Bogdan Trif: În miez de noapte, premierul Cîțu a vrut să facă o declarație de presă și spun „a vrut” pentru că a vorbit un minut fără să spună nimic și a fugit imediat din fața ziariștilor și, implicit, din fața cetățenilor României, lăsându-l pe dr. Arafat să răspundă, inclusiv politic, pentru greșelile și incompetența guvernului PNL-USR de a gestiona această criză sanitară.

În 2015, președintele K.W. Iohannis și toți reprezentanții liberalilor și ai useriștilor cereau demisia guvernului PSD pentru tragicul accident dintr-un club privat, unde niște iresponsabili au încălcat cu bună știință normele de protecție împotriva incendiilor.

Acum, când ei sunt la guvernare și gestionează incompetent și haotic această criză sanitară, când zilnic mor oameni în spitalele de stat, din cauza haosului creat de ei, nu doar că nu-și dau demisiile, dar stau ascunși în birouri și încearcă, invariabil, să dea vina pe alții.

Din toate declarațiile publice ale guvernanților, referitoare la morții din spitalele care au luat foc sau unde au fost defecțiuni la stația de oxigen, am constatat că nu este nimeni de vină, nici măcar vreun reprezentant din guvernul României, într-un cuvânt, cei care au decedat în spitale au avut …GHINION.

Dumnezeu să-i odihnească pe cei trecuți la cele veșnice și condoleanțe familiilor îndoliate!

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*