Bogdan Trif, la Festivalul Toamnei de la Dumbrăveni: „Este vital să mergeți la referendum!” (P)

Bogdan Trif, ministrul Turismului și președintele PSD Sibiu, a participat la sfârșitul săptămânii trecute, la Dumbrăveni, la Festivalul Toamnei și Ziua Fermierului.

Ministrul l-a felicitat pe primarul orașului pentru sprijinul acordat producătorilor locali în promovarea produselor autohtone, dar și pe aceștia din urmă pentru munca depusă pentru produsele aromate și gustoase pe care le-au avut expuse pe standuri. A fost un  an bogat atât pentru producătorii din domeniul legumicol, cât și pentru cei din domeniul pomicol sau zootehnic, care au fost binecuvântați de Dumnezeu cu recolte bogate, însă au și muncit din greu pentru roadele culese.

Aflat în mijlocul localnicilor și al fermierilor, Bogdan Trif i-a îndemnat pe aceștia să meargă la referendum. „Așa cum spunea și ÎPS Laurențiu Streza, este cel mai important test democratic de la Revoluție încoace. Este foarte importantă modificarea Constituției prin specificarea clară a faptului că familia este alcătuită dintr-un bărbat și o femeie. Există interese pentru a se specula actualul text din Constituție și a se modifica legislația în sensul permiterii căsătoriilor între persoanele de același sex și, mai mult, pentru a li se permite acestor cupluri homosexuale să adopte copii. Sunt țări în care s-au făcut deja pași concreți în această direcție, dar noi nu vom permite niciodată așa ceva. Este împotriva firii”, a declarat Bogdan Trif.


ADVERTORIAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*