Bogdan Trif: Proiectul autostrăzii Sibiu-Pitești, demarat de PSD, trebuie continuat, în mod obligatoriu!

PNL trebuie să revină cu picioarele pe pământ, să uite de agenda proprie și să pună în prim-plan interesele cetățenilor, susține Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu.

„Guvernul PNL nu mai are nicio scuză să tragă de timp și să întârzie realizarea primului tronson al autostrăzii, respectiv Sibiu-Boița. Au toate documentațiile necesare, iar finanțarea a fost obținută de Guvernul PSD și este asigurată în mare parte din fonduri europene nerambursabile. În data de 14 aprilie 2019 a fost semnat contractul de atribuire a realizării primului lot, Sibiu-Boița, care include proiectarea și execuția. Lucrările efective la autostradă au fost începute anul trecut, în timpul guvernării PSD, și aici ne referim la drumurile tehnologice și amenajările de șantier.

Așa cum am promis, monitorizăm stadiul lucrărilor la autostrada Sibiu-Pitești. Anul trecut, în 19 octombrie, am fost pe șantier, unde Guvernul PSD demarase lucrările la primul tronson, Sibiu-Boița. Am revenit la sfârșitul săptămânii trecute și am luat la pas întregul tronson.

Din vizita pe care am făcut-o pe teren, am constatat faptul că șantierul autostrăzii Sibiu-Pitești a avansat foarte puțin față de stadiul în care a rămas în momentul schimbării Guvernului PSD, ceea ce este îngrijorător.

Până pierd timpul lăudându-se cu proiectele și cu munca altora, cei din Guvernul PNL ar trebui să lase deoparte demagogia, să se gândească la români și să pună osul la muncă pentru a finaliza acest proiect național început de noi, respectiv autostrada Sibiu-Pitești.

Poate, în viitor, domnul ministrul al Transporturilor va veni și cu proiecte gândite și concepute de Guvernul PNL din care domnia sa face parte, pentru că, până acum n-au venit cu nimic concret. Mai mult decât atât, din lipsă de viziune și management prost, întârzie și proiectele demarate în timpul guvernării PSD”, susține Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu.

Trif a adăugat că va reveni periodic pe șantierul autostrăzii, pentru a se asigura că acest proiect este realizat corect și fără întârzieri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*