Bogdan Trif: Sibiul trebuie să devină principala atracție turistică din România!

Bogdan Trif: Avem cel mai frumos muzeu al satului și al tradițiilor populare, din Europa: Complexul Național Muzeal ASTRA Sibiu.

Bogdan Trif: „Este aproape o obligație pentru fiecare dintre noi să-l promovăm atât în România, cât și în afara granițelor țării.

Oriunde am fost, le-am vorbit tuturor, cu bucurie și mândrie, despre comoara națională conservată în județul nostru.

Când am îndeplinit funcția de ministru al Turismului, am organizat, în octombrie 2019, cel mai important eveniment turistic european, în muzeul din Dumbrava Sibiului: Forumul Consultativ Anual al Rutelor Culturale ale Consiliului Europei – ediția a 9-a, o premieră pentru România.

În clipul național de promovare turistică a României, am inclus, bineînțeles, și secvențe din Complexul Național Muzeal ASTRA. Acel clip a avut, doar pe site-ul Ministerului Turismului, 8 milioane de vizualizări, fiind distribuit de toate ambasadele de la București, inclusiv de Ambasada SUA.

Toate infotrip-urile de promovare a României, organizate pe parcursul mandatului meu de ministru al Turismului, cu jurnaliști, bloggeri și vloggeri aduși din întreaga lume – începând cu statele europene, continuând cu Emiratele Arabe Unite, Coreea de Sud etc – au avut în centrul atenției Sibiul, prin intermediul Muzeului Satului.

Îi îndemn pe toți sibienii să devină ambasadori ai Complexului Național Muzeal ASTRA: să le vorbească oamenilor pe care îi întâlnesc, în țară sau în străinătate, despre minunățiile din Dumbrava Sibiului și celelalte locuri de o frumusețe rară din județul nostru și să-i invite să le viziteze”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*