Bogdan Trif: Unde sunt miliardele pe care le împrumută PNL de la bănci pe spatele românilor? | ADVERTORIAL

PNL distruge economia și atentează la bunăstarea românilor, a declarat Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu, într-un comunicat de presă.

„Liberalii au pus frână tuturor marilor proiecte de dezvoltare a țării (autostrăzi, spitale regionale) și pregătesc privatizarea sănătății. Românii vor fi nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunare pentru tratamentele și medicamentele de care au nevoie din cauză că banii de la buget vor fi direcționați către privați și nu către spitalele de stat.

Toate acestea în timp ce PNL împrumută miliarde de lei de la bănci, bani care nu știm unde se duc. PNL îngroapă România în datorii fără precedent.
De exemplu, în ianuarie, guvernul Orban a împrumutat 20 de miliarde de lei de la bănci, de aproape 8 ori mai mult decât media lunară a împrumuturilor guvernării PSD.

Mai mult, din cauza împrumuturilor aberante, investitorii nu au încredere în stabilitatea economică, iar creșterea explozivă a deficitului bugetar și majorarea euro la aproape 5 lei împovărează populația care plătește rate lună de lună.

Ne întrebăm deci:
Unde sunt banii? Ce fac cu ei?

Miliardele împrumutate de la bănci nu se regăsesc nici în investiții, nici în susținerea unor programe naționale viabile, nici în creșteri de alocații, pensii ori salarii.

PNL trebuie să plece de la guvernare până nu va fi prea târziu pentru România!

Moțiunea depusă de Partidul Social Democrat trebuie să primească votul parlamentarilor și astfel Guvernul Orban să plece din Palatul Victoria cât mai repede cu putință. Liberalii au pus frână tuturor proiectelor de dezvoltare a țării și au îndatorat România pentru trei generații. În plus, PNL încălcă flagrant valorile europene și Constituţia țării prin angajarea răspunderii pentru modificarea legislației electorale cu doar 4 luni înainte de data alegerilor. Derapajele antieuropene și anticonstituționale ale guvernării liberale trebuie sancționate de Parlamentul României prin vot, dar și prin decizia Curții Constituționale”, a declarat Bogdan Trif.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*