Bursa locurilor de muncă, la Avrig

Locuitorilor orașului Avrig și ai localităților aparținătoare, care nu au un loc de muncă sau vor să-l schimbe pe cel actual, sunt așteptați azi, între orele 10 și 18, la Sala Pavilion. 8 angajatori pun la bătaie 163 de posturi, în cadrul unei Burse a locurilor de muncă dedicate celor din zonă.

Primăria Orașului Avrig, în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, organizează  joi, 14.10.2021, o Bursă a locurilor de muncă, dedicată locuitorilor orașului Avrig și ai localităților aparținătoare.

Sunt vizați absolvenții de liceu și facultate, șomerii, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă și cele care, din diferite motive, sunt nemulțumite de locul de muncă actual și doresc să îl schimbe.

Prin această acțiune se dorește stabilirea unei legături între cetățenii care au nevoie de un loc de muncă și angajatorii care își desfășoară activitatea pe raza orașului Avrig și au locuri de muncă vacante.

Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 10:00 – 18:00, la Sala Pavilion, din orașul Avrig, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară valabile la acea dată.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau a persoanelor care doresc schimbarea locului de muncă actual prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.

Angajatorii care vor participa la „Bursa locurilor de muncă” vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Până la această dată și-au anunțat participarea 8 angajatori care oferă 163 de locuri de muncă “, au transmis organizatorii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*