Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu organizează vineri, 19 octombrie, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi în Sibiu (la sala Redal Events, str. I. Sebastian Bach nr.4, cartier Lazaret) şi Mediaş (la Casa Schuller, Piaţa Regele Ferdinand I, nr. 25), începând cu ora 9.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente,care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.

Absolvenții unei forme de învățământ, promoția 2018, care încă nu și-au găsit un loc de muncă, au șansa de a intra pe piața muncii, la bursa locurilor de muncă destinată lor.

Agenţii economici care vor participa la „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi” vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, este gratuită.

Angajatorii care doresc să participe la bursă pot să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, str. Morilor nr. 51 A, tel. 0269-210882, sau Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mediaş, Aleea Comandor Dimitrie Moraru, nr. 3, tel. 0269 – 843731.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*