Cadavrul unui elev de 15 ani a fost găsit la 5 minute de școală abia după 100 de zile

Cadavrul unui elev de 15 ani a fost găsit abia după 100 de zile, la cinci minute de mers pe jos de școală. Dispariția lui Hu Xinyu a ajuns un subiect intens dezbătut în China, unde milioane de oameni se întreabă cum s-a desfășurat ancheta dacă adolescentul nu a putut fi găsit mai repede, deși era într-o zonă atât de apropiată de unitatea școlară.

Hu Xinyu, în vârstă de 15 ani, a dispărut dintr-un internat din sudul provinciei Jiangxi în octombrie, scrie CNN, citat de Digi 24.

Subiectul dispariției lui a fost intens dezbătut, în condițiile în care poliția a anunțat căutări intense și percheziții de amploare.

Abia duminică – la mai mult de 100 de zile după ce băiatul a dispărut – poliția locală a anunțat că trupul acestuia a fost găsit în pădurea din apropierea școlii. Cadavrul fusese descoperit cu trei zile de anunțul oficial. Familia și avocatul acesteia au fost chemați la fața locului, deoarece hainele semănau cu cele pe care le purta Hu când a dispărut. Identitatea băiatului a fost confirmată prin teste ADN. Găsirea cadavrului a ridicat numeroase semne de întrebare cu privire la circumstanțele morții.

Doar pe rețeaua socială Weibo subiectul a fost vizualizat de sute de milioane de ori. În comentarii se punea la îndoială acuratețea perchezițiilor de amploare cu câini, drone și camere de termoviziune anunțate de poliție în ultimele trei luni.

Continuarea AICI:

Sursa foto: Captura CNN

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*