Cadru didactic de la Academia Forțelor Terestre trecut în rezervă după 27 de ani de activitate

Unul dintre dascălii Academiei Forțelor Terestre, Col. Dr. Radu – Adrian Mandache a trecut în rezervă după 27 de ani de activitate în cadrul instituției militare de învățământ.

Foto: Facebook AFT Sibiu

„ Domnul col.dr. Radu-Adrian Mandache, după 27 de ani de activitate, dintre care 26 derulaţi în Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, a păşit într-o nouă etapă a vieţii prin trecerea în corpul cadrelor militare aflate în rezerva Armatei României. Ceremonia de citire a ordinului s-a desfăşurat într-un cadru festiv, în prezenţa studenţilor şi cadrelor militare, pe platoul academiei.

Foto: Facebook AFT Sibiu

Din funcțiile de comandant pluton, comandant de companie, şef de comisie didactică, instructor avansat, șef de curs pregătire militară și șef al Centrului de Pregătire Militară (ca împuternicit), a contribuit semnificativ la formarea multor generaţii de ofiţeri din Forțele Terestre.

Acum, la finalul unei cariere militare de excepție, îi mulțumim pentru perseverenţa, dăruirea şi determinarea pe care le-a manifestat în îndeplinirea misiunilor care i-au fost încredinţate de-a lungul carierei.

Foto: Facebook AFT Sibiu

Vă urăm să aveți parte de multă sănătate și fericire alături de cei dragi!

Semper Una!” au transmis reprezentanții AFT Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*