Cai-putere în grădina baronului

Dana Savuica s-a fotografiat cu masinile retro    Atmosfera clasică a Palatului Brukenthal din Avrig a fost animată de piloți de curse și o mulțime de turiști dornici să admire câteva dintre mașinile participante la Sibiu Rally Challenge.

Week-end-ul trecut, bolizii de sute de cai-putere au fost expuși în grădina de vară a reședinței baronului. Turiștii s-au fotografiat cu mașinile și chiar au avut ocazia să le testeze împreună cu piloții prezenți la Rally Brunch. Cu această ocazie, Palatul Brukenthal a fost gazdă câtorva vedete îndrăgostite de motoarele puternice.

Modă, muzică și automobilism

Maestrul Ovidiu Lipan-Țăndărică a fost prezent la Rally Brunch în calitate de ambasador al Federației Române de Automobilism Sportiv. Acesta a vorbit despre importanța promovării turismului românesc peste hotare, precum și despre rolul pe care îl au vedetele autohtone în această direcție. Muzicianul și-a dezvăluit, cu această ocazie, intenția de a-și finaliza cel mai recent proiect muzical la Avrig, la Palatul Brukenthal, unde, spune el, a găsit cadrul perfect pentru a-și desăvârși creațiile muzicale. Toți cei prezenți au avut surpriza de a-l asculta live pe muzician într-un recital de pian susținut în grădina Palatului. Primarul Arnold Klingeis si Ovidiu Lipan Tandarica„Mă bucur să fiu de fiecare dată la Palatul Brukenthal. Mă aflu aici pentru a încerca, cu anumită seriozitate, să ne dăm mâna și să promovăm România! și orașul Avrig“, a mărturisit Țăndărică.
Totodată, proprietarul castelului Cantacuzino din Buşteni, germanul Kurt Neuschitzer, nu a ratat ocazia de a vizita în acest week-end Palatul Brukenthal din Avrig. Omul de afaceri, căsătorit cu mezzosoprana de origine rusă Margarita Mamsirova, a mărturisit că a petrecut momente unice la Avrig și a discutat despre intențiile sale de a dezvolta proiecte comune cu palatul transilvănean.
Nici frumoasa Dana Săvuică nu a putut sta departe de bolizii care au fost vedetele Sibiu Rally Clallenge. Ea a petrecut două zile de neuitat la fosta reședință a baronului, unde a realizat și o ședință foto inedită. „Fiecare român poate fi un ambasador al turismului românesc! Eu m-am îndrăgostit de acest loc, Avrigul este unul dintre locurile mele preferate“, afirmă Săvuică.
La Avrig s-a aflat pentru câteva ore și Daniel Buzdugan, realizator de emisiuni la Radio Zu. Acesta s-a fotografiat cu mașinile de curse și a promis că va reveni la Avrig cu prima ocazie.

Le pasă de generațiile viitoareTuristii au admirat de aproape bolizii care au concurat la raliu

„Rally Brunch” s-a încheiat cu un moment simbolic în care invitații au plantat zece braduți, în curtea Palatului, gest simbolic atât pentru valorile perene ale automobilismului sportiv, cât și în semn de susțineDaniel Buzdugan a promis ca va reveni la Avrigre a inițiativei Primăriei orașului Avrig – Oraș Verde, care are ca obiectiv principal sustenabilitatea mediului, plănuind să devină până în 2030 un oraș independent energetic. „Noi, de obicei, suntem certați pentru că prin competițiile automobilistice poluăm oarecum mediul. Vrem să arătăm prin acest gest că ne pasă de natura și mediul și vrem să contribuim la promovarea valorilor adevărate“, motivează Norris Măgeanu, președintele FRAS.
Trofeul merge la Cluj

Raliul Sibiului, desfășurat în perioada 20-23 august, a fost câștigat de Simone Tempestini, de la Napoca Rally Academy, care a dominat competiția de la un capăt la altul.Vedetele de la brunch au plantat cate un brad
„Rally Brunch“ a fost un eveniment organizat de Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) și Sibiu Rally Challenge în parteneriat cu Primăria orașului Avrig – Oraș Verde și cu Palatul Brukenthal din Avrig, cu sprijinul Hotel of Ice Bâlea Lac.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*