„Călăreții“ câștigă în Zăvoi. SCM Rm. Vâlcea – CSC Șelimbăr 0-2 (0-2)

Aflată în cantonament la Rm. Vâlcea, echipa de liga secundă CSC 1599 Șelimbăr a disputat ieri primul amical din acest an. A câștigat cu 2-0 (2-0) în fața echipei locale SCM Rm. Vâlcea, la capătul unei partide în care antrenorul „călăreților“ a rulat tot lotul avut la dispoziție.

foto: facebook/ CSC 1599 Șelimbăr

Stefan Visic a deschis scorul în minutul 31, acesta reluând în plasă o minge respinsă în față de portarul gazdelor la un șut puternic semnat de tânărul Alexandru Luca. „Călăreții roșii“ s-au desprins până la pauză, Jordan Gele trimițând în plasă o minge venită de la Ion Cărăruș.

Un joc de luptă, pe un teren mic, cu dimensiuni mai mici decât cele normale, dar a fost un antrenament bun. Sunt mulțumit de cum au arătat băieții din punct de vedere fizic. Era normal să nu arătăm foarte bine pentru că a fost o săptămână foarte încărcată. Am pus bazele pregătirii fizice în această săptămână, și mai urmează câteva zile până la finalul cantonamentului (…) S-a văzut o ușoară oboseală în acest meci, încă nu au ritm de joc. A fost primul meci amical după aproape  două luni, dar au arătat bine. Pe mine mă bucură mult faptul că au dorință.  (…) Mai căutăm 1-2 jucători, sperăm să îi putem aduce până la sfârșitul acestei săptămâni. Sunt în permanentă legătură cu conducerea clubului, vorbim zilnic despre ce probleme mai apar la echipă și ceea ce trebuie să mai rezolvăm. Sper ca până la finalul acestei săptămâni să creăm dubluri acolo unde nu sunt în acest moment“, a declarat antrennorul Claudiu Niculescu la finalul partidei.

foto: facebook/CSC1599Șelimbăr

Partida s-a disputat pe „sinteticul“ din incinta Stadionului Municipal din Râmnicu Vâlcea. CSC 1599 Șelimbăr continuă cantonamentul până vineri, stagiul de pregătire centralizat urmând să se încheie cu un nou amical, de această dată în compania echipei Cozia Călimănești.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*