„Călăreții“ revin mâine la antrenamente

CSC 1599 Șelimbăr se află în fața unui nou început. Cu un antrenor relativ nou, lotul grupării de Liga 2 revine de mâine la antrenamente. Locul 12 în clasament cu doar 3 etape rămase de disputat din actualul sezon regular, echipa noastră are șanse mici de a mai prinde o poziție de play-off. Ar fi de recuperat 5 puncte, în condițiile în care începem cu un meci la CSMS Iași (locul secund în clasament), după care jucăm pe teren propriu cu Dinamo, una dintre principalele contracandidate. Încheiem la Constanța, cu lanterna Unirea, însă e de așteptat ca până atunci soarta calificării să fie deja tranșată.

foto: facebook/CSC 1599 Șelimbăr

În această iarnă, sub comanda lui Claudiu Niculescu, lotul „călăreților“ trece prin serioase transformări, mai mulți jucători fiind îndepărtați de la echipă. Fostul internațional a prins 3 partide anul trecut la cârma „călăreților“, venind în locul lui Eugen Beza. A strâns 4 puncte în 3 etape, 0-0 acasă cu CSM Slatina, 2-1 la Csikszereda și 0-3 acasă cu Dumbrăvița (primul meci pierdut pe teren propriu de „călăreți” în acest sezon). Acest ultim meci a declanșat „revoluția“.

Au plecat nu mai puțin de șapte jucători: Alexandru Curtean, Alexandru Dandea, Robert Riza, Alexandru Raicea, Alexandu Silveanu, Octavian Ursu și Adrian Cîrstean, unul dintre cei mai vechi jucători ai echipei. În unele cazuri mișcările sunt greu de înțeles, în condițiile în care clubul s-a arătat mulțumit de prestațiile lor. Astfel, în cazul lui Adrian Cârstean, CSC 1599 Șelimbăr îi ura „La mulți ani” de ziua sa, pe 1 ianuarie, și cât mai multe goluri sub culorile clubului, pentru ca doar 3 zile mai târziu să anunțe renunțarea la serviciile sale!

În  „proiectul Niculescu“, la capitolul veniri se remarcă cooptarea în staff-ul tehnic al preparatorului fizic Andrei Antoce. „Noul colaborator al lui Claudiu Niculescu este născut pe 21 iulie 1995 și a mai colaborat cu mai multe formații, iar aici putem aminti: Știința Miroslava, Poli Iași, Viitorul Constanța, Dinamo București, Ceahlăul Piatra Neamț, FC Vaslui.ׅ, a anunțat CSC 1599 Șelimbăr.

De asemenea, la echipă au ajuns în această perioadă 4 noi jucători: sibianul Raul Palmeș (26 de ani, de la Concordia Chiajna), Nini Popescu (28 de ani, de la Gloria Bistrița), portarul de 19 ani Alexandru Roșca (de la Progresul Pecica) și Florinel Mitrea (29 de ani, de la Universitatea Cluj). „Am ales Șelimbărul deoarece îmi doresc să lucrez alături de domnul profesor Claudiu Niculescu. Am ales să vin aici pentru că am auzit doar lucruri frumoase despre oamenii din conducere. Îmi doresc să evoluez cât mai bine posibil, să îmi ajut colegii și echipa și să adunăm cât mai multe puncte pentru că avem nevoie”, a transmis fundașul stânga Florinel Mitrea,citat de CSC 1599 Șelimbăr.

Cantonament la Rm. Vâlcea?!

CSC 1599 Șelimbăr se reunește mâine sub comanda lui Claudiu Niculescu, urmând ca prima săptămână de antrenamente să se desfășoare pe plan local. Din data de 16 ianuarie, „călăreții roșii“ vor intra în cantonament la Râmnicu Vâlcea?! „Echipa noastră are programate și șase meciuri amicale, două în perioada stagiului de pregătire centralizată și patru după cantonament. Iată programul meciurilor amicale:

22 ianuarie: CSM Râmnicu Vâlcea; 27 Ianuarie: Cozia Călimănești; 4 Februarie: Metalurgistul Cugir; 8 Februarie: CSC Dumbrăvița; 11 Februarie: Minerul Costești și 18 Februarie: CSM Slatina“, a transmis CSC 1599 Șelimbăr.

Reamintim, CSC 1599 Șelimbăr mai are de disputat 3 partide din acest sezon regular: cu CSMS Iași (25.02 – în deplasare), cu Dinamo (4.03 – acasă) și cu Unirea Constanșa (11.03 – în deplasare).

CLASAMENT

sursa: fotbal-flash.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*