„Călăreții roșii“, în sprijinul unui băiețel diagnosticat cu autism

În prag de vacanță, CSC 1599 Șelimbăr își îndreaptă atenția, în următoarele zile, asupra unui băiețel diagnosticat cu autism. Echipa strânge bani pentru a asigura costurile necesare a 2 ședințe de transplant de celule stem, valoarea intervențiilor fiind de 25.000 de lei.  Timp de 5 zile, clubul scoate la licitație câte un tricou oficial de joc, cu autografele tuturor jucătorilor și a celor din staff-ul tehnic.

foto: facebook/CSC Selimbar

„Băieții noștri au avut parte de o vizită surpriză din partea lui Gabriel Giurculeț, un băiețel de doar 8 ani care a fost diagnosticat cu autism la vârsta de 2 ani și 8 luni!

Gabriel are nevoie de 5 sesiuni transplanturi de celule stem, acesta a efectuat trei astfel de ședințe și mai are nevoie de 2 ședințe, ale căror costuri sunt de aproximativ 25.000 de lei!

Echipa noastră va organiza începând de mâine, timp de 5 zile o licitație oferind un tricou oficial de joc, cu autografele tuturor jucătorilor și a celor din staff-ul tehnic.

De asemenea „călăreții roșii” s-au mobilizat și au contribuit și ei pentru a-l sprijini pe Gabriel să se recupereze“, a transmis azi CSC Șelimbăr.

foto: facebook/CSC Selimbar

Suporterii CSC 1599 Șelimbăr, precum și cetățeni care pot să-l sprijine pe Gabriel Giurculeț pot face donații în conturile:

Cont  lei – RO72BTRLRONCRT0432261401

Cont euro – RO22BTRLEURCRT0432261401

SWIFT : BTRLRO22

Titularul contului: Ilie-Cătălin Giurculeț!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*