Călătorește în siguranță! Wizz Air a lansat o hartă pentru planificarea călătoriilor. Instrumentul online te ajută să afli unde te poți deplasa fără restricții

Înainte de a te grăbi să-ți cumperi un bilet de avion sau să-ți planifici o călătorie, accesează wizzair.com și consultă harta, un instrument de căutare nou și actualizat permanent, conceput pentru a ajuta pasagerii să stabilească către ce destinații din rețeaua Wizz pot zbura în momentul căutării și să îi informeze cu privire la restricțiile de călătorie cauzate de pandemia de coronavirus.

De la Sibiu, poți folosi aeronavele Wizz pentru a ajunge la Frankfurt Hahn, Dortmund, Londra, Memmingen, Madrid, Nurnberg și Karlsruhe – Baden Baden.

Aeroportul Internațional Sibiu impune și el o serie de măsuri, astfel încât siguranța și sănătatea pasagerilor să fie pe deplin respectată. Pentru a te conforma cu toate solicitările și obligațiile impuse de aeroportul Sibiu privind SARS-COV-2, accesează site-ul aeroportului Sibiu, www.sibiuairport.ro.

Cum se folosește harta interactivă?

„În această perioadă incertă, pasagerii se pot baza pe Harta Wizz Air de planificare a călătoriei pentru a verifica rutele operaționale și regulile de călătorie relevante folosind un sistem cu coduri de culori. Pentru a folosi harta, pasagerii trebuie doar să selecteze aeroportul de plecare dorit și apoi să aleagă oricare dintre destinațiile disponibile din rețeaua Wizz. Țările și aeroporturile sunt codificate pe culori în funcție de restricții – verde înseamnă că nu există restricții pentru a intra în țară pe calea aerului; galben înseamnă că există restricții parțiale (test / carantină / izolare) pentru a intra în țară prin aer; roșu înseamnă că există interdicție totală sau parțială de a intra în țară prin transport aerian“, explică Daniel Amzăr, account manager Wizz Air.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Pentru informații suplimentare cu privire la reglementările de călătorie, pasagerii pot selecta anumite rute care îi vor direcționa către o pagină de informații de călătorie specifice fiecărei țări, care include linkuri relevante către site-urile guvernamentale, pagini de călătorie utile și orice formulare obligatorii ce trebuie completate înainte de plecare.

Harta planificării călătoriilor este actualizată zilnic la ora 18:00 CET, dar Wizz Air recomandă pasagerilor să verifice cât mai bine condițiile de îmbarcare înainte de plecare, deoarece acestea ar putea fi supuse modificărilor zilnice, iar compania aeriană își încurajează întotdeauna pasagerii să cumpere WIZZ Flex pentru a scăpa de griji. Prin adăugarea WIZZ Flex la o rezervare, pasagerii pot fi siguri că, în cazul în care circumstanțele se schimbă, sau pur și simplu doresc să călătorească la o dată diferită sau la o altă destinație, pot modifica rezervarea pentru orice zbor Wizz la alegere.

Dana MUNTEANU

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*