Calitatea, sărbătorită în anul Centenarului

La Sibiu se desfășoară cea de-a noua ediţie a evenimentului Sibiu Quality Days (SQD), o ediție specială în contextul Centenarul Unirii. Momentul istoric este punctat în tot programul, inclusiv printr-o cină tradițională românească.

Deschiderea celui mai mare eveniment din România dedicat managementului calității a avut loc astăzi, sub genericul „Provocarea întâlnește dezvoltarea. Cum îți asiguri calitatea?“.

SQD reunește aproximativ 50 de experți din toate sectoarele de activitate ale marilor companii din toate regiunile țării. Aceștia au vizitat fabrica Polycontact Hermannstadt din Ocna Sibiului. Societatea este inovatoare de tehnologie elvețiană, cu o istorie de peste 55 de ani. „Experiența și flexibilitatea demonstrată de către echipă în parteneriat cu industria de automobile de-a lungul deceniilor sporesc valoarea produselor oferite clienților“, potrivit reprezentanților companiei.

„Dacă în anii trecuți am reușit să creăm contextul prielnic schimbului de cunoştinţe, idei și instrumente esenţiale, în vederea unor colaborări viitoare între participanți, vrem cu tărie să îl replicăm şi în cadrul ediţiei de anul acesta. Sper ca experiențele acumulate la Sibiu să vă fie de folos pe mai departe“, le-a transmis participanților Werner Seeger, patronul societății Werner Seeger Qualitätsmanagement Romania SRL.

Conferința se va încheia, mâine, cu o serie de workshop-uri de specialitate, printre care unul moderat de Werner Seeger, cu titlul: „Ceea ce facem este riscant. Ceea ce nu facem, la fel. Cum îmi asigur procesul?“.


Cosmin PAL

foto: Mihai COLIBABA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*