Campania de sterilizări gratuite desfășurată Animal Life Sibiu continuă în Rășinari

Campania de sterilizări gratuite oferite de Animal Life Sibiu continuă în luna iunie cu localitatea Rășinari. În 16 iunie se încheie campania de sterilizări gratuite din Micăsasa, iar de acolo caravana Animal Life va ajunge, în data de 19 iunie, în localitatea Rășinari, unde va rămâne până în data de 22  iunie.

În perioada 19-22 iunie campania Animal Life de castrări gratuite a câinilor și pisicilor va continua în localitatea Rășinari, locația exactă fiind Casa Parohială, lângă Primăria Rășinari.  Caravana Animal Life se află acum în localitatea Micăsasa, unde va continua sterilizările gratuite până în data de 16 iunie.
Sterilizările se vor face pe bază de programare, iar pentru a obține o programare trebuie să completați formularul https://animallife.ro/castrari-gratuite sau să sunați la numărul 0723 919 994, de luni până vineri, între orele 10.00 – 16.00. Asociația Animal Life va reveni cu un telefon pentru a stabili data și ora programării.
”Această acțiune de castrări gratuite organizată de către Animal Life Sibiu este finanțată de către International Aid for the Protection and Welfare of Animals (IAPWA) și Animal Life Sibiu. Campania va fi susținută și din fondurile obținute la Maratonul Internațional Sibiu – prin intermediul Fundația Comunitară Sibiu – cu ajutorul alergătorilor și susținătorilor proiectului nostru de la maraton.”, transmit reprezentanții Animal Life Sibiu.
Operațiile de castrare vor fi efectuate de către mediculului veterinar Cornel Stoienescu de la Nomad Vet Association.
Animalele care urmează a fi sterilizate trebuie să aibă vârsta minimă de 6 luni, vârsta maximă de 8 ani și să nu fie bolnave sau suptaponderale. De asemenea, este interzis să hrăniți animalele programate pentru castrare cu 12 ore înainte de operație și nu trebuie să le dați apă în dimineața dinaintea operației.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*