Campania împotriva bullying-ului desfășurată de polițiștii și jandarmii sibieni a ajuns la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu

Peste 150 de elevi ai Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu au participat la întâlnirea  interactivă cu polițiștii și jandarmii sibieni.

„Stop intimidare! Start cooperare!” este numele campaniei desfășurate de polițiștii și jandarmii sibieni, în parteneriat cu CJRAE Sibiu.
Oamenii legii le-au vorbit celor 150 de elevi de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu despre modalitățile de identificare și prevenire a comportamentelor de tip bullying.
”Împreună cu polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în parteneriat cu CJRAE Sibiu, le-am vorbit despre modalitățile de identificare și prevenire a comportamentelor de tip bullying și conștientizarea consecințelor asociate, cu repercursiuni majore asupra dezvoltării din punct de vedere psihologic a victimelor.”, transmit jandarmii sibieni.
Activitățile din cadrul campaniei de prevenire a bullying-ului în mediul școlar vor continua în perioada următoare și în alte școli din Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*