Campanie de sterilizări începută cu dreptul: 108 animăluțe castrate în prima zi

În prima zi a campaniei de sterilizări gratuite a câinilor și pisicilor desfășurată de Animal Life Sibiu în Șura Mare au fost castrate 108 animățuțe.

Prima zi a campaniei de castrari gratuit a cățeilor și pisicilor s-a încheiat cu un număr de 108 animale sterilizate. Campania a început miercuri, 13 iulie și se va desfășura până în data de 17 iulie, în localitatea Șura Mare, în Sala de sport – Școala generală.
”Această campanie este finanțată de catre Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz – SUST , iar cazarea si masa medicilor este asigurată de către International Aid for the Protection and Welfare of Animals (IAPWA) și Animal Life Sibiu. Operațiile de castrare sunt efectuate de echipa de medici de la SUST Orphan Animal Clinic at Green Vetcare, iar intreaga campanie este organizată de către Animal Life Sibiu. Mulțumim Primăria comunei Șura Mare pentru spațiul oferit.”, transmit reprezentanții Animal Life Sibiu.
Sterilizările se fac pe bază de programare, completând formularul https://animallife.ro/castrari-gratuite sau sunând la  numărul 0723 919 994, de luni până vineri, între orele 10.00 – 16.00. Asociatia Animal Life va reveni cu un telefon pentru a stabili data și ora programării
Pentru a îndeplini condițiile pentru sterilizare, animalele trebuie să aibă vârsta minimă de 6 luni și maximă de 8 ani și să nu fie bolnave sau supraponderale. De asemenea, medicii vă avertizează că este interzis să hrăniți animalele programate pentru castrare cu 12 ore înainte de operație și nu trebuie să le dați apă în dimineața dinaintea operației!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*